20 Temmuz 2011 Çarşamba

İyi, Güzel Be GoogleCan Can Can Balcan

(REKLAM)
Bu nasıl bir başlıktır diyorum ve konuya giriyorum. İşte efendim bundan çok çok önce google benim dedemindi, hep buralarda koyunlar, keçiler otlatırdık biz. Sonra efendim büyük baş hayvancılığa geçtik, öküzdü, deveydi o işlere yoğunlaştık. Neyse efendim bu işlerde fazla kalmadık, baya bir geliştik işte. Saatık googleyi nedek ağam bizim zamanımızda bu kadar cok gelir yoktu. Bizde tuttuk bi sosyal platform açak dedik, faceyi kurduk. Faceyi kurduk ama gene ei değildi. Biz ünversiteler arası yaptık saatık, sonra millet herkese açtı o işte patladı gitti. Sonra işte en son olarak burayı açtık dedemle. Dedem diyorki oglum burayıda satalım. Dede diyorum google ve faceyi sattık patladı. Ben diyorum burayı satmayalım. Bura halı saha açalım, kiraya verelim filan fistan bizde burayı patlatalım. Neyse gelelim konuya..

Başlıkta belirttiğim gibi googlecan şimdi sitemizde 3 5 konu giriyoruz kendi kafamıza elin adamı geliyor çalıyor. EE ben bunu naparım, hemen spam olarak bildiririm usta, defolun gidin başka yerlerden konu alınız. Zaten yaptığımızda birşey yok, kendi kafamızda yazıyoruz, çiziyoruz. Zaman geçiriyoruz işte. Ama gelip sizde onu çalınca hiç iyi olmuyor bence. Yapmayın yanı böle şeyler, gidin özgün yazın google onu sever, demi rafık. He dedi siz duymassınız ama herkes bilir. Neyse işte 2 gün ara verek dedik yazı yazmaya, bende son bir özgün yazı yazayım dedim ve çalgıcının dediği gibi :D Elveda elveda hepinize birden elveda diyor ve yazımıza son veriyoruz. Kendinize iyi bakın, Allah'a emanat olun. Öpüldünüz..

Kemal HORİSU


(REKLAM)

Trabzonspor Benfica Maçı Tarihi Ne Zaman ? Saat Kaçta ? Hangi Kanalda

(REKLAM)
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda Portekiz'de Benfica ile Trabzonspor arasında yapılacak karşılaşmanın günü ve saati belli oldu.

Trabzonspor-Benfica maçı ne zaman ?

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Takımımızın Portekiz'de Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu İlk maçı 27 Temmuz Çarşamba günü TSİ ile 21.45'de başlayacak'' ifadesine yer verildi.

Tarih : 27.07.2011
Saat : 21:45
Yer : Portekiz
Yayın : Justin.TV - Atdhe.NET yada D-Smart'tan izleyebilirsiniz.
(REKLAM)

Avai Internacional Maçını Canlı İzle - 22.07.2011 Cuma

(REKLAM)
Avai Internacional Maçını Canlı İzle - 22.07.2011 Cuma

Biz http://maci-canliizle.blogspot.com olarak siz değerli ziyaretçilerimiz için bazı yardımlarda bulunuyoruz.
Maçını Canlı İzle mek için site site gezmeye gerek kalmadan, aşağıdaki alternatif linkleri veriyoruz.Aşağıdaki sitelere girerek kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. İyi seyirler diliyoruz..

1 – Justin.TV en iyi maç yayın sitesidir. HD kalitesinde izleyebilirsiniz.
2 - Atdhe.NET en iyi olmasada enler arasındadır. Burada bir çok farklı kanal ile sizlerle..

Avai Internacional Maçı
Avai Internacional Maçını İzle
Avai Internacional Maçı Online İzle, Maç linki
22 Temmuz 2011 Cuma Avai Internacional Maçını Canlı İzle
(REKLAM)