27 Temmuz 2011 Çarşamba

Galatasaray'da Melo Krizi

(REKLAM)
Melo ortalığı karıştırdı..

Brezilyalı'nın yüksek maliyeti ve Terim’in demeçleri yönetimde arızaya sebep oldu..

Adnan Öztürk “Melo, çok iyi bir futbolcu mu ki bize yılda 8.5 milyon dolara mal olacak ?” diye sordu, Sedat Doğan “Fatih Hoca ve Arda neden sürekli ‘transfer şart’ diyor?” diye ekledi.

G.SARAY transfer bombalarını bir bir patlatıyor ama bu durum yönetimde de büyük kriz yaratıyor... Özellikle yüksek maliyetli transferlerden duyulan rahatsızlık dünkü yönetim kurulu toplantısında su yüzüne çıktı. Başkan yardımcısı Adnan Öztürk, 1.5 milyon Euro kiralama bedeli, 3.3 milyon Euro garanti para ve maç başı 30 bin Euro karşılığında kadroya katılan Felipe Melo’nun maliyetinin çok yüksek olduğunu belirterek, Brezilyalı yıldızın o kadar etmeyeceğini söyledi. Toplantıda söz alan Öztürk “Kendi futbolcularımıza geçen sezondan kalan 12 milyon dolar borcumuz var. Hal böyle iken Melo’nun 1 yıllık maliyeti nasıl 8.5 milyon dolar olur. Melo çok mu iyi ki bu kadar para veriyoruz? Ayrıca böyle bir yatırım yapılırken nasıl yönetim kurulunun haberi olmuyor?” diyerek bu transferden ve yapılış şeklinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

ÖZTÜRK’E cevaben söz alan 2. başkan Ali Dürüst ise “Yaptığımız her hareketten başkanın haberi var” diyerek Ünal Aysal ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve transferin onun bilgisi dahilinde yapıldığını söyledi.

AYSAL DİNLEDİ!
OLDUKÇA gergin geçen toplantıda Fatih Terim ile Arda’nın son günlerde yaptıkları “Transfer şart” açıklamaları da küçük çaplı krize yol açtı. Yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan “Hem hocamız hem de futbolcularımız G.Saray’ın transfer politikalarıyla ilgili konuşmamalı. Bunları yönetimin sözcüsü kimse o açıklamalı. O kişi de Ali Dürüst. Fatih Hoca ve Arda neden sürekli transfer gerekiyor diyor?” sözleriyle eleştirisini dile getirirken, yine cevap Dürüst’ten geldi: “Bunlar teknik konular. Teknik sorumluların konuşması en doğrusu. Bunları burada konuşmak bize fayda getirmez.”

BU arada yaşanan tüm tartışmaları sadece izlemekle yetinen Ünal Aysal, herhangi bir yorum yapmadı.

VATAN

(REKLAM)