25 Mayıs 2011 Çarşamba

Eskişehir'li Batuhan - Galatasaray'a Tranfer Oldu.

(REKLAM)

Les Ottomans'da adı telaffuz edilen genç santrfor için Aysal "Disiplinsiz", Terim "Adam ederim" dedi. Düğmeye basıldı, 5 senelik anlaşma sağlandı.


VE son dönemde Türk futbolunun en çok konuşulan isimlerinden biri olan Batuhan Karadeniz G.Saray'da... Her şey Les Ottomans Otell''deki Aysal-Terim zirvesinde başladı. İlk kez adı telaffuz edilen genç oyuncu konusundakiçekincelerini "Disiplinsiz" diye özetleyen başkan Ünal Aysal'a teknik direktör Fatih Terim'in yanıtı net ve ikna edici oldu: "Onu sadece ben adam ederim. Kazım'dan olduğu gibi ondan da maksimim verimi alacağım."

Eskişehirspor da sevindi!
TAKVİMLER 10 Ekim 2008'i gösterdiğinde Milli Takımımız'ın Bosna'yı 2-1 yendiği maçta ilk kez ay-yıldızlı formayı giydirdiği Batuhan'a bir kez daha kefil olan Terim, transfer için tam yetki aldı.
Hemen temasa geçilen Batuhan, ertesi gün Eskişehir yönetimine ayrılmak istediğini söyledi. Sezonu 7 golle tamamlayan 1.4 trilyon maliyetli oyuncudanpara kazanarak kurtulma şansı doğan Eskişehir de onay verdi ve Batuhan'ın rengi önümüzdeki 5 sezon için sarı-kırmızı oldu. ( Fotomaç)

(REKLAM)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder